3:0-ás győzelem az UP Válogatott ellen!

Szoros mérkőzésen nyert a HÉP-KRC a Magyar Utánpótlás Válogatottal szemben.

Az első szettet a Kecskemét nyitotta, de az első pontot az UP szerezte. Szinte fej-fej mellett megy a játszma eleje. A HÉP-KRC-nek Pesti, Vaiopoulos, Qepa, és Gacs Dániel is gyűjti a pontokat, míg az ifjú reménységeknél többek között Boa Szabocs és Tomanóczy Bálint a pontszerző. Egészen 16:19-ig egy-két pontos különbséggel zajlik a meccs. Ekkor az UP vezetőedzője időt kér, hogy kizökkentse a vendégeket a nyerő támadás sorozatukból, de nem sikerül neki, mert a hírös város görög játékosa egy újabb ász nyitásával pontot szerez csapatának. A több pontos előnyét a Kecskemét egészen 18:21-ig tudja tartani, amikor is az ifjú titánok felszívják magukat és több hosszabb labdamenet után felzárkóznak 22:22-re. Krupánszki-Pesti-Krupánszki. Ebben a sorrendben ütötték be a fiúk az utolsó három labdát, ami az első szett megnyerését hozta a HÉP-KRC-nek az UP-vel szemben. 22:25 (0:1)

A második szettben az Utánpótlás Válogat nyitásából, Pesti Marci – a hírös város szülöttje – ütése hoz pontot a KRC-nek. Ez az etap is szoros küzdelemmel indul. A Válogatottnak egészen 8:9-ig sikerül lépést tartani a vendég Kecskeméttel. Ekkor viszont a KRC fiai belehúznak és fokozatosan távolodnak a fiataloktól. Nagyszerű játékkal, 8 pontos különbséggel, 17:25-re nyernek a Kecskemétiek. (0:2)

A harmadik etap Krupánszki két blokkjával indul. 0:3-as állásnál szerzi Laczi Dominik az UP első pontját, majd 2:5-nél jön csak nekik a második pont, Boa Szabolcs közreműködésével. Egészen 10:14-ig tudja tartani az előnyét a KRC, amikor is Tomanóczy Tibor az UP vezetőedzője időt kér. Ez ki is zökkentette a vendég fiúkat a ritmusból, így a következő 4 pontot az UP szerezte. 14:14 lett az állás. Ekkor folyamatos adok-kapok kezdődött a két csapat között. 22:24-nél az hazaiak időt kérnek, de már nem tudják megállítani a vendég csapatot. A nagyszerű játék végére Pesti Marci nyitása teszi fel a pontot. 22:25

Magyar UP Válogatott – HÉP-Kecskeméti RC 0:3

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: