3:0-ás siker a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán

A Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán magabiztos 3:0-ás sikert aratott a MAFC-BME otthonában a kecskeméti férfi röplabdacsapat, így magabiztosan várhatják majd a visszavágót november 29-én.

A héten két fontos meccse is van a hírös városiaknak, ebből egyet már sikeresen vettek, így önbizalommal teli készülhetnek a vasárnap 17.00 órakor kezdődő, Fino Kaposvár elleni csúcsrangadóra.

Sasa Nedeljkovic így értékelte a szerdai győztes kupameccset: – Amit elterveztünk, sikerült megvalósítani, és ezért gratulálok a fiúknak. Kár volna tagadni, hogy félig-meddig már a vasárnapi meccsen is volt a fókuszunk, ennek ellenére három szettben sikerült győzni a MAFC otthonában, ami nagy lépéselőnyt jelent a visszavágóra. Holnaptól már kizárólag a Kaposvárra koncentrálunk, videózunk, gyakoroljuk azokat a játékokat, amik kellenek a rangadó megnyeréséhez. A Kaposvár mindig is különleges ellenfél, a szurkolók és a játékosok is tudják ezt. Fontos lesz, hogy a drukkereink ott legyenek majd mellettünk, nagy plusz motivációt adnak a csapatnak. Bízom benne, hogy minél többen kilátogatnak az első igazán fontos hazai derbinkre vasárnap, mi mindent megteszünk, hogy élvezetes meccset láthassanak majd a kecskemétiek!

MAFC-BME – HÉP-Kecskeméti RC 0:3 (-18, -23, -15)
férfi röplabda Magyar Kupa, negyeddöntő
1. meccs

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: