Szerdán Magyar Kupa döntőbe juthat a csapat

Szerdán 18 órakor Magyar Kupa elődöntő visszavágót játszik a KRC a Dág ellen, amely a hétvégén nagy bravúrt mutatott be.

Gyurkó Sándor vezetőedzőt kérdeztük a fontos találkozót megelőzően:

A hétvégén meglepetésre 3:0-ra nyert a Kaposvár ellen Magyar Kupa ellenfelük. Mennyiben változtat ez a felkészülés menetrendjén?

– A hétvégi, dági győzelem azt is bizonyítja, hogy náluk győzni nagy fegyvertény. Számunkra ez azt az üzenetet hordozza, hogy a Kaposvár is verhető. A szerdai, Magyar Kupa meccsen is bele kell adnunk mindent, nem szabad számolgatnunk, hiába nyertünk Dágon 3:0-ra. Bízom benne, hogy minél többen kijönnek drukkolni a fiúknak, idegenben is nagyon fontos volt, hogy jó hangulatban tudtunk pályára lépni!

Mindenkire számíthat a visszavágón?

– Mészáros Dömötör ugye már elutazott Libanonba, Kazincbarcikán sem volt velünk. Komolyabb sérülés nem hátráltat bennünket. Egyedül Pesti Marcell jelezte, hogy gond van a nyakával, de remélem, hogy ez szerdáig helyre fog jönni, mert számolok a kezdőben a játékával.

A hétvégén Diákolimpia döntőn járt a Kandó Szakközép edzőjeként. Hogy sikerült a szereplés?

– Igen, a hétvégén két iskola is képviselte Kecskemétet a Diákolimpia döntőjében. A Katona Gimnázium lánycsapata Karagics Mátyás és Sándorné Kormos Edit irányításával aranyat nyert, míg mi a fiúknál, a Kandóval második helyen végeztünk. A döntőben a Dunaújvárostól kaptunk ki, amely 90 százalékban az NB I-es csapatukkal megegyező. A KRC-ből hárman szerepeltek a Kandó Kálmán Szakközép együttesében. Két junior játékos, Zrínyi Dániel és Náhol Gergő, míg a felnőtt keretből Török Patrik, aki a torna legjobb feladója is lett.

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: