A három pont a cél Fehérváron

Vasárnap 16.00 órakor az újonc MÁV Előre SC látja vendégül a kecskeméti férfi röplabdázókat. Sasa Nedjelkovic tanítványai múlt héten otthon simán verték a Szolnok csapatát, így bizakodva várhatják a hétvégi találkozót. Az ellenfél keretét erősíti az egykori válogatott, ex-kecskeméti Tóth András is.

A székesfehérvári alakulat a hétközi kupafordulóban sima vereséget szenvedett a Kazincbarcikától (3:0), míg a Kecskemét majd csak eztán kapcsolódik be abba a sorozatba. A vasárnapi bajnoki meccs előtt egyetlen egység a különbség a csapatok között a különbség, de egyértelműen a HÉP-KRC legénysége az esélyes a győzelemre.

„Véleményem szerint az ellenfél játékosai közül Tóth Andrástól kell leginkább tartanunk, hiszen egy nagyon képzett, tapasztalt feladó játékosról van szó. Saját tanítványaim közül senkit nem emelnék ki ugyanis ez egy csapatsport, ezért szeretném, ha egységes, összetartó csapatként motiváltan és jó játékkal kerekednénk felül ellenfelünkön” – mondta el érdeklődésünkre Sasa Nedeljovic vezetőedző.

„A csapatkaptány, Dávid Zoltán játéka még kérdéses, de ettől függetlenül a csapattól ugyanolyan stabil játékot várok, mint múlt héten a Szolnok ellen. Ezen a héten az erőnlétre fektettük a hangsúlyt, a Székesfehérvárihoz hasonló meccseken kell formába lendülnünk a rangadókra. Mindenképpen a győzelem megszerzése a cél” – tette hozzá Deák Márk, aki nyáron érkezett a hírös városi csapatba Kaposvárról.

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: