A MAFC-BME érkezik pénteken

A vasárnapi, Kaposvár elleni derbi után újabb hazai meccsen lép pályára a KRC. Ezúttal a MAFC-BME gárdáját fogadják a hírös városiak.

A KRC megizzasztotta a hétvégén örök riválisát, a Fino Kaposvárt, ám végül a vendégek örülhettek 3:1-es győzelemnek. A somogyiak először az idei bajnokságban vesztettek szettet, s ezt a Kecskemétnek sikerült megnyernie ellenük. Gyurkó Sándor tanítványai számára azonban húzós hetek következnek. Pénteken már a MAFC-cal csapnak össze, majd jönnek a Magyar Kupa meccsek is a négyes döntőért.

A pénteki, hazai bajnoki előtt a KRC csapatkapitányát, Dorcsák Lajost kerestük telefonon:

– A kaposvári elleni rangadóval zártuk az első felét az alapszakasznak, a MAFC ellen már a visszavágó jön. Az első meccsen, Budapesten tudtunk nyerni 3:1-re, így úgy gondolom, hogy a pénteken is mi vagyunk az esélyesebbek a győzelemre. A fővárosiak összeszokott gárda, évek óta együtt vannak, ezért nagy dolog, hogy fiatal csapatunk viszonylag simán nyert ellenük az első fordulóban. A Fino elleni meccs két áldozatot is szedett: Pesti Marcell és Balla Szabolcs is bokasérüléssel küzd, utóbbi csapattársam viszont valószínűleg tudja vállalni majd a szereplést. Egyértelműen a győzelmet tűztük ki célul, bízom benne, hogy most is népes szurkolótábor látogat erre az összecsapásunkra is!

A KRC további menetrendje 2015-ben:

december 4., péntek KRC – MAFC-BME 18:00 (Messzi I. sportcsarnok)
december 13., vasárnap Sümeg – KRC 15:30
december 17., csütörtök Sümeg – KRC 19:00 (Magyar Kupa legjobb négy közé kerülésért)
december 20., vasárnap KRC – Sümeg 16:00 (Magyar Kupa legjobb négy közé kerülésért)
december 22., kedd 18:00 KRC – Dág (tévés bajnoki, M4 közvetíti)

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: