A Magyar Kupa döntője a tét

Vasárnap ötszettes bajnoki rangadót vívott a kecskeméti férfi röplabdacsapat az éllovas Kazincbarcikával, ahol végül borsodi győzelem született. Sasa Nedeljkovic vezetőedző azonban egyáltalán nem búslakodik, és szerdán már a Magyar Kupa döntőbe való jutást szeretné abszolválni.

– Egy nagyon izgalmas és kimerítő meccsen vagyunk túl, picin múlt, hogy az eddig veretlen Kazincbarcika ellen mi örülhessünk a végén – mondta megkeresésünkre a vezetőedző. – Úgy gondolom, hogy aki látta a meccset, az azt mondja, hogy látható az előrelépés az utóbbi hónapokban, egyre jobb formában vagyunk, már csak a finomhangolás kell, hogy az éles szituációkban felénk billenjen a mérleg nyelve. A bajnokságban és a kupában is magasra tettük a lécet, minden nap azzal kelünk és fekszünk, hogy megfeleljünk ezeknek az elvárásoknak. A szerdai kupavisszavágóra 3:1-es előnnyel utazhatunk a fővárosba, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy már megvan a párharc. A Pénzügyőr nagy riválisaink közé tartozik, és tudjuk, hogy komoly erőt képviselnek. Koncentráltan és magabiztosan kell játszanunk, hogy biztosítsuk a döntőbe kerülésünket, én nagyon bízom benne, hogy sikerült jól frissíteni a vasárnap után, és elérjük célunkat!

A Pénzügyőr SE – HÉP-Kecskeméti RC Magyar Kupa elődöntő visszavágó szerdán 20:00 órától kezdődik. A pinyotv.hu-n pedig élőképes közvetítésen keresztül lehet követni a meccs alakulását.

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: