A Szolnok ellen zárja holnap az évet a HÉP-KRC

Még meg sem ünnepelhette a Kaposvár elleni diadalt a HÉP-KRC férfi röplabdacsapata, máris újabb tétmérkőzés vár a hírös városiakra.

Dávid Zoltán fiai a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Szolnokot fogadják. December 5-én az alföldiek sima, 3:0 arányú győzelmet arattak Szolnokon, és a papírforma ezúttal is kecskeméti diadalt ígér.

Dávid Zoltán, a HÉP-KRC trénere elemezte a Kaposvár elleni találkozót, és elmondta, hogyan készülnek a Szolnok ellen:

– Azt nem értem, miért tudunk nyert helyzetből elveszíteni szetteket, mint például az elsőt; 20:23-ról 25:23-ra?! Persze tudom, hogy miért: ugyanazokat a hibákat követtük el a somogyiak ellen, mint a hazai találkozón. Több, mint egy hónapunk volt arra, hogy kijavítsuk ezeket a hibákat, de ezúttal is visszaköszöntek, amitől kissé ideges voltam, hiszen a saját játékunkat tesszük ezzel nehézzé. Fontos volt ez a győzelem, mert megmutatta: hinnünk kell magunkban! Gratulálok a csapatomnak, nagyon pozitív volt, hogy a döntő szettben végre egymásért, csapatként küzdöttek a srácok; akartuk ezt a győzelmet!

Azt mondtam a srácoknak, ha győzünk Kaposváron, akkor a csütörtöki edzésen focizunk. Aztán hazafelé a buszban mondtam egy kis beszédet, és mindenki elmondhatta, mit érzett meccs után. Az egyik játékosom angolul emlékeztetett: – Hé, edző, el ne felejtsd, holnap edzésen focizunk! – így készülünk a Szolnok elleni kupavisszavágóra.

HÉP-Kecskeméti RC – Szolnoki Röplabda Klub
Férfi Röplabda Magyar Kupa; negyeddöntő, visszavágó
2018. december 14. péntek, 18.00 óra
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Soltész, Pőcze

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: