Bravúros győzelem Kaposváron

Bravúros győzelmet aratott a Fino Kaposvár otthonában a kecskeméti férfi röplabdacsapat, így hétfőn dől el, hogy melyik együttes jut a fináléba, ahol a VRC Kazincbarcika lesz az ellenfél.

Az első szett rendkívül szorosra sikeredett, ám a kecskemétiek jobban bírták a hajrát, és lélektani előnybe kerültek. A folytatásban sem volt ellenszere a Kaposvárnak a hírös városiak pontos játékára, sőt egyre többször hibáztak Demeter György tanítványai. Ezt könyörtelenül kihasználták Kovács Zoltánék, és behúzták a második játszmát is. A harmadik felvonásban sem változott a játék képe, rendkívül jól működött a KRC gépezete, és visszaszerezték 3:0-ás győzelmükkel a pályaelőnyt. Hétfőn 19:00 órakor a Messzi István sportcsarnokban eldől, hogy melyik együttes jut a bajnoki döntőbe.

Török Roland: – Az egész szezon hullámzó volt, ez igaz volt az elődöntő eddigi szakaszára is. Mentálisan összeszedtük magunkat, nagyon akartuk a győzelmet. Az előző meccseken nem jött ki a lépés, de most sikerült nyerni, gratulálok az egész csapatnak. A keddi vereség után sokat beszélgettünk, motiváltuk egymást, és ez bejött. Hétfőn nyernünk kell, nem állíthat meg bennünket senki!

Sasa Nedeljkovic: – A harmadik meccs után mélyen bele kellett nyúlni a játékosok lelkébe. Amit elterveztünk, az sikerült, mentálisan is koncentráltak voltunk, ez döntött ma. Nagyon színvonalas produkciót mutattunk be, őszintén megvallva nem gondoltam, hogy 3:0-ra tudunk nyerni a Kaposvár otthonában. Hétfőn nagy kihívás vár ránk, de én ezt szeretem igazán. Egy picit előnyben vagyunk a hazai pálya miatt, de láthattuk kedden, hogy milyen jól tud a Fino is alkalmazkodni. A legjobb arcunkat kell mutatni hétfőn, és akkor ott lehetünk a döntőben!

Fino Kaposvár – HÉP-Kecskeméti RC 0:3 (-23, -21, -19)
férfi röplabda elődöntő, 4. meccs

Kaposvár: Bögöly 8, Vajda 5, Keen 3, Nikolov 3, Nagy J. 6 Nagy P. 16. Csere: Pápai, Kiss M. (liberók), Horváth K. 5. Vezetőedző: Demeter György.

Kecskemét: Török R. 4, Kunert 13, Petrovics 6, Kovács Z. 15, Krupánszki 10, Gacs 9. Csere: Deák (liberó), Török Sz. 1. Vezetőedző: Sasa Nedeljkovics.

A párharc állása: 2-2.

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: