Bravúros győzelem!

A Budapest Bajnokság felnőtt II.osztályában szereplő utánpótlás csapatunk hatalmas csatában vívta ki a győzelmet – a tavalyi szezonban még I.osztályban szereplő – Malév SC csapata ellen.

Alberti Krisztián edzői értékelése:

“Az 1. játszmában lévő megilletődöttség érezhető volt a fiúk játékán, hiszen a bizonyítási vágy elég nagy nyomást helyezett rájuk. Hiába a gyorsan oldódó hangulat, védekezésben és nyitásfogadásban elment pontok miatt már nem tudták hozni a szettet. Így is jónak mondható 19 ponttal zárták a játszmát.

A 2. játszmában már felmérték az erőviszonyokat, jobban koncentráltak az előző játszmában elkövetett hiányosságok javítására, valamint támadásban is kiválóan felfejlődtek. A játszma eredménye elsöprő sikerű 15:25!!!

A 3. játszmában sajnos tapasztalható volt az 1. játszmában mutatkozó hiányosságok. Némileg ez feszültséget szült a csapat játékában és ez a kevés zavar elég volt ahhoz, hogy a hazai csapat lépéselőnybe kerüljön és 25:20 arányba megnyerje a játszmát.

A 4. játszmában fej fej mellett haladva nem lehetett megjósolni a játszma vagy a mérkőzés eredményét. De mivel a fiúk játéka hullámzó teljesítményt mutatott az előző szettekben, így most a mérleg nyelve az Ő javukra billent. Ha nem is sokkal, de megnyerték a játszmát.

A döntő játszmában két csapat állt a pályára… Aki elhitte, hogy megnyeri a mérkőzést és aki tudta, hogy megnyeri a mérkőzést. Hamar ellépve a hazai csapattól, nem volt egyéb dolguk, mint az alapjátékot hozni, jól felépített védekezéssel hibára kényszeríteni a hazai csapatot.  10:15 játszmagyőzelemmel végül 2:3 mérkőzés arányban nyertek a fiúk. ”

Malév SC  vs. KRC 2:3 (25:19; 14:25; 25:20; 22:25; 10:15)

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: