Bronzérem a bajnokságban!

Szorosan indult az első felvonás, majd 6:6 után szépen fokozatosan elhúzott a házigazda, 14:8-nál pedig a fővárosiak időt kértek, hogy rendezzék a sorokat. A hibákat eztán sem sikerült kijavítaniuk, 20:13-as állásnál újabb megszakításra volt szükségük a vendégeknek. A KRC eztán is lehengerlően teljesített, Pesti és Krupánszki sorra ütötte a pontokat, így kicsivel több mint negyedóra elég volt a Kecskemétnek, hogy behúzza ezt a játékrészt, 25:17.

Több hibát hozott a második szett hazai oldalon, így partiban tudtak maradni egészen sokáig Bokorék. 15:15 után azonban tempót váltottak Petrovicsék, és pillanatok alatt elhúztak hárommal, amelyre Weczera Csaba időkéréssel reagált. Kunert bombasztikus erejű nyitásaival azonban még tovább nőtt a differencia, és a többiek sem hagyták magára társukat, szorgosan gyűjtötték az egységeket, végül 25:20-szal zártak.

Nagyon szerette volna rövidre zárni a bronzcsata harmadik összecsapását a HÉP-KRC, de a zöld mezesek szívósan küzdöttek, 8:8. Felváltva estek a pontok sokáig, majd sikerült a hajrában két ponttal meglógnia Sasa Nedeljkovic legénységének, és ezt már nem tudta ledolgozni az erejével elfogyó PSE, 25:20. Megérdemelten nyert simán 3:0-ra a Kecskemét, és söpréssel zsebelték be a bronzérmet a bajnokságban a Magyar Kupa ezüstérem mellé.

HÉP-KRC – Pénzügyőr SE 3:0 (17, 20, 20)
3. helyért, 3. meccs
Messzi István sportcsarnok

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: