Döcögősen indult, aztán sima lett a vége a Sümeg ellen

A szombati kupasiker után újabb 3:0-ás győzelmet aratott a kecskeméti férfi röplabdacsapat, így jó hangulatban készülhetnek a szerdai, kazincbarcikai rangadóra.

A Sümeg együttesét fogadták vasárnap kora délután a Messzi István sportcsarnokban Sasa Nedeljkovic tanítványai, mégpedig kiváló hangulatban, hiszen Hamvai PG és barátai remek alaphangot adtak a találkozónak. A szombati, Óbudai Egyetem Kandó SC elleni kupameccs az első szettben még érezhető volt a hazaiak játékán, de aztán sikerült feljavulniuk, és koncentrált játékkal gyűjtötték a pontokat. Az első játszmában főleg a nyitásokkal álltak hadilábon a kecskemétiek, aztán ezek az apró problémák is elillantak, és a 2. és 3. felvonásban már hengereltek a férfi röpisek. Bezsebelték tehát a kötelező három pontot, legközelebb szerdán 17:30-kor lépnek pályára a pontvadászatban a listavezető VRC Kazincbarcika vendégeként.

– Egy picit hullámzó volt a játékunk az elején, majd aztán kiegyenesedtünk, és hoztuk a szetteket – kezdte értékelését Sasa Nedeljkovic vezetőedző. – Szerdán a szezon második rangadója vár ránk, az elkövetkező napok arról fognak szólni, hogy hangolódunk testben és lélekben is a megmérettetésre. Fontos négy-öt hét vár ránk, ennek első állomásán természetesen nem lehet más a célunk, csak a győzelem!

HÉP-KRC – Sümegi RE 3:0 (21, 14, 14)
férfi röplabda NB I.

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: