Dunaújvárosban is magabiztosan győzött a KRC

Pénteken este idegenben vívta meg harmadik bajnoki mérkőzését a Kecskeméti RC. Két magabiztos győzelmet követően ezúttal a Dunaferr SE ellen sem veszítettek szettet Dávid Zoltán tanítványai, így továbbra is 100%-os mérleggel állnak.

Esélyeshez méltón kezdett a KRC, hiszen rögtön az első labdamenettől kezdve uralták a meccset a kecskemétiek. Végig az ő játékuk érvényesült, és a kisebb hibákat leszámítva zökkenőmentesen nyerték az első szettet (0-1). A második felvonásra sem változtak az erőviszonyok, a kecskemétiek az ellenfelet 14 ponton tartva alakították 2-0-ra a szettek állását. A záró játszmában magára talált a Dunaferr. Szervahibák és rossz védekezések tarkították a vendégek játékát, de kiváló csapatmunkával állta a sarat a KRC, és nem engedte ki a kezei közül az utolsó szettet sem (0-3).

Dávid Zoltán vezetőedző: – Egy nagyon fiatal csapat ellen léptünk pályára, ezért ellenfelünk játéka nagyon kiszámíthatatlan volt. A mérkőzés előtt felhívtam rá a fiúk figyelmét: a lehető legveszélyesebb, ha ez a fiatal csapat belelkesedik ellenünk. Veszítenivaló nélkül léphettek pályára, és ez jellemezte a játékukat. Az eredmény tükrében az ember azt hinné könnyű meccs volt, de szoros szetteket játszottunk, meg kellett dolgoznunk a sikerért. Összességében az történt a pályán, amit elterveztünk, és gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

Dunaferr SE – Kecskeméti RC 0-3 (-19, -14, -21)

Férfi NB I “B-csoport”, alapszakasz, 3. forduló

KECSKEMÉT: Gacs 10, Szabó M. 4, Pesti 20, Isaias 14, Krupánszki 11, Amarildo 1, Csere: Kara (liberó), Deák (liberó), Szabó V., Dobos, Török, Gönczi. Edző: Dávid Zoltán

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: