Félgőzzel is hozta a kötelezőt a HÉP-KRC

Szombat délután a Sümegi RE otthonába látogatott a HÉP-KRC. Hozták a kötelezőt a hírös városi férfi röplabdázók, 3:1 arányban múlták felül ellenfelüket.

Az első etapban álmosan kezdett a kecskeméti gárda, bár folyamatosan fej-fej mellett haladt a két gárda, a vendégek nem úgy játszottak, ahogy az esélyestől elvárható lett volna. Ennek meg is lett az eredménye, a hazaiak 28:26-ra behúzták az első szettet.

A második felvonásban jobb formát mutatott a KRC, de remekül állta a sarat a Sümeg, jól nyitottak és sikeresen védekezték ki a vendégtámadásokat, ennek köszönhetően tizenkilenc pontot sikerült összeszorgoskodniuk, de ezt a szettet a vendégek magabiztosan hozták, 19:25.

A harmadik etap szinte pontról-pontra úgy alakult, mint az első. A mutatott játékban sem volt változás, ezt a szettet is a KRC tudhatta magáénak, 19:25.

A mindent eldöntő játékrészben feljavult a hírös városiak játéka, így mindössze tizenöt pontot engedtek ellenfelüknek, eldöntve ezzel a mérkőzést, 15:25.

Dávid Zoltán: – Nyertünk ugyan 3:1-re, de a mutatott játékkal cseppet sem vagyok megelégedve, egy félamatőr csapat szintjén játszottunk. A mérkőzés egyáltalán nem volt olyan sima, mint amilyennek a végeredmény alapján tűnik, ugyanis az első három szettben remekül nyitott és védekezett a Sümeg. Ez a mentalitás, amit ma a játékosaim mutattak, a későbbiekben nem lesz elég.

Sümegi RE – HÉP-KRC 1:3 (28:26,19:25,19:25,15:25)

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: