Fontos meccsre utazunk Kaposvárra

A Kaposvár – Kecskemét rangadókat nem kell bemutatni a röplabda szerelmeseinek, viszont a mostani mérkőzés talán az eddigieknél is több pluszt hordoz magában.

Kettő pont a Kaposvár előnye 19 forduló után a férfi röplabda NBI-ben a kecskemétiekkel szemben, ám ez hétfőn biztosan változik. A kaposvári nevelésű, ám már a hírös városi színekben játszó Deák Márk reményei szerint bezsebelik mindhárom egységet, és akkor már saját kezükben lesz a sorsuk a folytatásban.

– Nehéz mérkőzéseken vagyunk túl, de tudjuk, hogy a koncentrációnk nem lankadhat, hiszen a hétfői meccs nagyon fontos lesz az alapszakasz kimenetelét illetően. Ketten is Kaposvárról érkeztünk a nyáron Kecskemétre, így picit érdekes lesz visszatérni korábbi csapatunkhoz, biztos sok ismerős kint lesz a derbin. A kecskeméti meccsen három pontot érően tudtunk győzni, ezt szeretnénk megismételni. Azóta persze változott egy kicsit a felállásunk, de úgy gondolom, hogy jó esélyekkel utazhatunk így is. Jó volna saját kezünkbe tudni sorsunk az alapszakasz maradék meccseire, ehhez pedig az kell, hogy maximum egy szettet engedélyezzünk a Finonak!

A Fino Kaposvár – HÉP-Kecskeméti RC bajnoki rangadó hétfőn 20:00-tól startol, és az M4Sport élőben sugározza.

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: