Harmadik hely a Hírös Kupán

A hazai rendezésű Dunszt Ferenc Emléktorna – Hírös Kupa vasárnapi napján szoros meccsen kaptak ki a Pénzügyőrtől, így a 3. helyen végeztek Dávid Zoltánék.

A szombati nap után vasárnapra két meccs maradt a felkészülési tornából. A Pénzügyőr ellen 10 órakor kezdett a HÉP-Kecskeméti Röplabda Club, és 103 percnyi csata után 3:2-re a fővárosiak nyertek végül, ezzel veretlenül zárva a kétnapos megmérettetést.

A Nagybánya a MAFC-BME-t könnyedén legyőzte (3:0), így a román együttes lett a második helyezettje a viadalnak.

Dávid Zoltán, a HÉP-KRC vezetőedzője: – Fontos két napon vagyunk túl, kiválóan szolgálta a felkészülésünket a Hírös Kupa, erős együttesek ellen tudtunk meccselni. Tegnap és ma is csak nüanszokon múlt, hogy megnyerjük a meccseket. Úgy gondolom, hogy ami az előnyünk, a fiatalság, az a hátrányunk is egyben. Még kell a rutin a játékosoknak, illetve össze kell szokniuk az újaknak is a régiekkel. Az eredményekből is látszódik, hogy jó úton járunk, még egy lapáttal rá kell tennünk, és akkor mi hagyhatjuk el majd mosolyogva a pályát. Mindenkivel maradéktalanul elégedett voltam, kitettek magukért a srácok. Szeretnénk még erős partnerekkel edzőmeccselni a következő hetekben, minél több éles szituációt kell megélnie fiatal csapatomnak!

A Dunszt Ferenc Emléktorna végeredménye:

1. Pénzügyőr
2. Nagybánya
3. HÉP-KRC
4. MAFC-BME

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: