Háromszettes győzelem 2018 első meccsén

Tükörsima győzelemmel tért vissza a HÉP-KRC.

Gyors kecskeméti ponttal kezdődött 2018 első bajnokija vasárnap délután a Messzi István sportcsarnokban, majd 2-3 egységnyi vezetéshez jutottak Kovács Zoltánék. A fehérváriak 7-7-nél még egalizálni tudtak, ám eztán nem volt megállás egészen 15:11-ig, az első vendég időkérésig. A hírös városi henger nem állt le, így 19:12-nél újra a MÁV SC kért szünetet, ám ez sem zökkentette ki a KRC-t, és 25:15-re nyerték az első felvonást.

A folytatásban inkább a nyitásokkal gyűlt meg a baja a hazaiaknak, de Krupánszki és Kovács bombáit nem tudták hatástalanítani a vendégek, így korán elhúztak a Nedeljkovic-legények, 6:1. A fehérvári időkérés megtette hatását, és 8:6-ra zárkóztak, ekkor viszont a KRC vezetőedzője nyúlt bele a meccsbe. 16:11-nél még megindították utolsó rohamaikat Tóth Andrásék, de ez sem volt elég számukra, így bő 40 perc játék után már 2:0 állt a kijelzőn.

A harmadik szett szorosabban alakult az elején (6:5), pár váratlan húzást nem tudtak jól lereagálni a hírös városiak. Megrázta magát aztán a HÉP-KRC, és 17:9-re módosították az eredményt, amire időkérés volt a válasz a túloldalon. 20:10-nél már csak az volt a kérdés, hogy milyen gyorsan vet véget a meccsnek a Kecskemét. Végül két egységet engedélyeztek még a vendégeknek, így 3:0-al ért véget a 2018-as év első férfi röplabdameccse.

Sasa Nedeljkovic értékelése: – Kicsit aggasztott a háromhetes meccs nélküli periódus, de aztán a pályán a fiúk bizonyították, hogy kár volt ezen rágódni. Nyugodtan állíthatom, hogy jól használtuk ki az ünnepek alatti szünetet, tudtunk ismét előrelépni. Fontos meccsek várnak ránk még a következő hetekben, így fontos, hogy megőrizzük ezt a koncentráltságot!

HÉP-Kecskeméti RC – MÁV Előre SC 3:0 (15, 18,12 )
férfi röplabda NBI.

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: