Háromszettes győzelem a Tisza-parton

A Szolnok vendégeként lépett 2017-ben utoljára pályára a férfi röplabdacsapat, és ahogy korábban Kecskeméten, most is 3:0-ra győztek Sasa Nedeljkovic tanítványai.

Jó előjelekkel indulhatott a szolnoki túrára a Kecskemét, hiszen hosszabb sérülés után visszatért Gacs Dániel a csapathoz. Az összecsapás előtt még csak egy szettről volt szó részéről, azonban úgy alakult, hogy mindháromban pályára tudott lépni, és hasznos tagja volt a győztes hírös városiaknak. Keretes szerkezetben zajlott a szomszédvári rangadó, hiszen az első és harmadik játszma szorosabbra sikeredett, míg a középsőben csak 12 egységet engedélyeztek a kecskemétiek.

Sasa Nedeljkovic vezetőedző: – Visszaálltunk arra a taktikára, amit korábban, ősszel is játszottunk. Gacs Dani visszatérése nyomán Kovács Zoli átlóban játszott újra, ez okozott is néhol bizonytalanságot, hiszen az elmúlt két hónapban nem ez volt a felállás. Amit azonban elterveztünk, azt sikerült végrehajtani, jó volt a hozzáállása a csapatnak egész mérkőzésen. Elégedett vagyok a győzelemmel, most az lesz a következő hetek feladata, hogy visszaépítsük azt a taktikát, amit eredetileg is elterveztünk a szezon előtt. Ezért fogunk edzeni még jövő héten, és a két ünnep között is .

Szolnoki RA – HÉP-KRC 0:3 (-22, -12, -21)
férfi röplabda NBI. alapszakasz mérkőzés

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: