HÉP-KRC vs VRCK: 0:3

 

A bajnoki címvédő Kazincbarcikát fogadta vasárnap a HÉP-KRC csapata a Messzi István Sportcsarnokban. A Kecskemét minden igyekezete ellenére, most a Vegyész aratott győzelmet.

A mérkőzés a kecskeméti csapat egyik légiósának nyitásával kezdődött. Marcilio Jose a VRCK brazil játékosa szerezte a vendégek első pontjait. A Vegyész egész 5:6-ig vezették a mérkőzést, majd ekkor egy outra kiütött kazincbarcikai labdával egyenlített a hazai csapat. A hírös városiak 9:8-nál vezettek először, Pesti Marci pontjával. Ezek után kiegyenlített küzdelemmel megszakítás nélkül folyt a harc a vezetésért, míg 16:18-nál Dávid Zoltán a KRC vezetőedzője időt nem kért. 19:19-nél volt még egy döntetlen részeredmény, amit Qepa jól irányzott ütése szerzett a hazaiaknak. Ezek után 3 pontot is szerzett egymást követően a vendégcsapat. Sajnos ebből már nem tudott fordítani a Kecskemét. 21:25-re nyert a VRCK (0:1)

A második szett elejétől szintén a Vegyész dominált, gyorsan eljutottak a csapatok a 2:6 eredményig, ahol is Dávid Zoltán időt kért. A rövid egyeztetés után a kék-fehérek favoritja Pesti Marci, 2 ponttal is gazdagította a hazaiakat. Sajnos teljesen felzárkózniuk nem sikerült, sőt, még pár labdamenet, és a VRCK már 8:14-re vezet. Ekkor a KRC felszívta magát, a fiúk bekeményítettek, és 14:17-re felküzdötték magukat. Ekkor a vendégek edzője Kardos Marek időt kért, kizökkentve ezzel a kecskeméti fiúkat a siker szériájukból, így a kazincbarcikaiak tovább tudták növelni az előnyüket, egészen 17:25-ig. Tehát ezt a szettet 17:25-re megint a Vegyész nyerte. (0:2)

A harmadik szett elején csak 1:3-ig jutott az ellenfél, amikor is a hazaiak kapcsoltak és átvették a vezetést. 6:3-nál időt kért a Vegyész, hogy kizökkentse a KRC játékosait. Subotic Igor rontott fogadásával, és Blázsovics pontjával döntetlenre küzdötték fel magukat a Kazincbarcikaiak, de ez csak olaj volt a tűzre a hírösieknek, és egészen 17:14-ig folytatták a vezetést. Ekkor a VRCK kikére második idejét is. Ezután újra felzárkóztak a vendégek, az állás 21:20. Egy hosszú labdamenet után, Pesti befejezésével, még vezet a KRC, de a következő mentekből már a Vegyész jön ki jobban. 24:23-nál fordít a vendég csapat, és megnyeri a találkozót.

HÉP-KRC – VRCK Vegyész: 24:26 (0:3)


Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: