Játékos profil

Horváth Bálint

#12 Szélső ütő

Játékos adatok
Squad No. 12
Magasság 190
Szezon 2019/2020
Csapat Kecskeméti RC felnőtt
2019/2020
Összes

Bálint korábban a SZESE színeiben játszott. Tagja volt annak a győri együttesnek, aki évek kemény munkájával kivívta az első osztályba való indulás jogát és ott tisztességesen helyt állt a “nagyok” között. Emellett nem elhanyagolható, hogy míg 2017/2018-as strandröplabda szezonban U22 4.helyezést ért el, idén szintén U22-es korosztályban 2.helyen végzett partnerével.

A következő szezonban szeretné a Kecskemét csapatát maximálisan segíteni a játékával, illetve az edzéseken egyaránt. Azon lesz, hogy minden edzésen a maximumot tudja kihozni magából és ezáltal felvenni azt a tempót amit ez a szint megkövetel.

És hogy mit gondol a csapatról és az edzőről?
“A tavalyi Magyar Kupa győztes csapatból sokan maradtak, ezért egy nagyon jól felépített és összeszokott csapatba csöppentem. Mind a pályán és pályán kívül is megértő, illetve segítőkészek a csapattársaim. Örülök, hogy a Dávid Zoli maradt az edző, úgy gondolom sokat lehet tanulni tőle mind emberileg mind pedig játéktudásban. Megértő, türelmes, de elvárja, hogy minden helyzetben a lehető legtöbbet hozd ki magadból, amit úgy gondolok, hogy teljesen elvárható, ha eredményesek szeretnénk lenni. Azon leszek, hogy minél többet elsajátítsak tőle és kamatoztatni tudjam majd a pályán.”

Megosztás