Kiváló főpróbát tartott a HÉP-KRC

Éjszaka ért haza szabadkai túrájáról a kecskeméti férfi röplabdacsapat, ám a hangulat a buszon végig kiváló volt, hiszen 3:1-re győzték le a jó erőkből álló, hazai Spartakot.

Spartak Szabadka – HÉP-KRC 1:3 (18, -22, -22, -19)

Sasa Nedeljkovic játékosai a Dunszt Ferenc Emléktornán is legyűrték a vajdaságiakat, igaz akkor szorosabban alakult az eredmény. A vasárnapi bajnoki nyitány előtt jól jött az idegenbeli siker, erről a vezetőedző nyilatkozott honlapunknak:

– Fontos volt, hogy még az első bajnoki meccsünk előtt tudjunk egyet vendégségben játszani – kezdte Sasa Nedeljkovic. – Nagyon örülök, hogy ezúttal is sikerült győznünk a Spartak ellen, voltak remek pillanatok, ezeket az elemeket szerettem volna látni a játékunkban. Sikerült az emléktornán mutatott produkciót magasabb szintre emelni. Természetesen sok mindenben van kell még fejlődnünk, de az alapok megvannak.

Vasárnap 17.00 órától már a Pénzügyőr SE vendégeként szerepel a HÉP-KRC, erre külön készülnek a kék-fehérek:

– Tisztában vagyunk a Pénzügyőr erősségeivel, jó képességű játékosok alkotják keretüket. Természetesen a győzelem a cél számunkra, fontos lenne a jó rajt mindenki számára. Voltak kész taktikai elemek, amiket már a tegnapi meccsen is gyakoroltunk a vasárnapi megmérettetésre készülve, ezeket jól megvalósították a fiúk. Nagyon várjuk már az első tétmeccset, és úgy tudom, jönnek Kecskemétről is szurkolók, nem okozhatunk csalódást!

A vasárnap 17.00 órakor kezdődő Pénzügyőr SE – HÉP-KRC NB I-es bajnoki összecsapást a PinyoTV élőben közvetíti majd.

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: