Magyar Kupa rangadó jön kedden

A Pénzügyőr SE-vel már kétszer is megmérkőzött a bajnokság alapszakaszában a HÉP-Kecskeméti Röplabda Club, most pedig a Magyar Kupa elődöntőjében csapnak össze a csapatok.

A párharc első felvonását január 30-án, 19:00 órától rendezik Kecskeméten, a Messzi István sportcsarnokban. Az eddigi egymás elleni eredmények kiélezett összecsapást ígérnek, hiszen előbb a fővárosiak, majd utóbb a kecskemétiek győztek öt szettet követően. A HÉP-KRC-ben már ott lesz a pályán az új igazolás, az Eb-győztes szerb válogatott Petrovic is.

A rangadó előtt Sasa Nedeljkovic vezetőedzőt kérdeztük:

– Pénteken egy nagyon hasznos edzőmeccset tudtunk játszani Szabadkán. Fontos volt, hogy fel tudjuk pörgetni magunkat a következő hetekre, hiszen sorra követik egymást majd a rangadók. A sort a Pénzügyőr elleni Magyar Kupa elődöntő első felvonása nyitja, ami igazi csemege lesz majd a röplabda barátoknak, hiszen két komoly csapat találkozik, idén már harmadszor. A pénteki meccset követően is edzettünk a hétvégén, úgy érzem, hogy a csapat kohéziója kiváló, mindenki a maximumra törekszik. Mentálisan és fizikálisan is a toppon kell lennünk, hogy odaérjünk a finálékba. A keddi meccsen bármilyen eredmény is születik, nem dől el semmi, hiszen lesz még egy visszavágó Budapesten két hét múlva. Szurkolóink buzdítására is nagy szükségünk lesz, hogy előnyt harcoljunk ki hazai pályán, várjuk őket nagy szeretettel!

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: