Mészáros Dömötör a KRC-ben!

Mészáros Dömötör 2015 karácsonyáig a kecskeméti férfi röplabdásokat erősíti.

Nagy az izgatottság a Kecskeméti Röplabda Clubnál, hiszen vasárnap 17 órától az egyik rivális együttest látják vendégül a Messzi István Sportcsarnokban. A Kazincbarcika elleni derbin kívül azonban egy új igazolás is lázban tartja a csapatot. A 39. életévét töltő Mészáros Dömötör katari, majd olasz kitérő után ugyanis a hírös városban fog játszani egészen karácsonyig.

A rutinos ütőjátékos elmondta, hogy májusban jött haza, eddig pedig Olaszországban tréningezett, míg a közel-keleti országban meg nem kezdődik a pontvadászat. Időközben találkozott a Balatonnál a KRC egyik vezetőségi tagjával, s a beszélgetés egészen odáig ment, hogy a felek felajánlották egymásnak a kölcsönös segítséget. Ennek eredményeként a röplabdázó december végéig írt alá a kecskemétiekkel, eztán fog visszatérni korábbi klubjához. Mészáros kiemelte, hogy a KRC fiatal játékosai jó benyomást tettek rá, s biztos benne, hogyha összeszoknak, akkor bárki ellen képesek lehetnek a győzelemre.

Gyurkó Sándor vezetőedző pedig úgy véli, hogy a jócskán megfiatalodott, átalakult keret mellett egy Mészáros Dömötör szintű klasszis nagy segítségükre lehet a következő nyolc, igen fontos bajnoki meccsen. Mindemellett a fiatalok folyamatosan tanulhatnak a volt magyar válogatottól. Hozzátette, hogy tudatában vannak, hogy csak ideiglenes erősítésről van szó, ezért úgy próbálják összerakni a taktikát, hogy az a játékos távozása után is ütőképes maradjon.

(kesport.hu)

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: