Pesti Marcival hosszabbított a klub

Vasárnap a KRC húzóembere, Pesti Marcell szerződést hosszabbított a kecskeméti klubbal. Az új kontraktusa 2020 májusáig szól. 

A szerződés aláírására a játékos otthonában került sor a családja, illetve a HÉP-KRC ügyvezető igazgatója, Breszkó András jelenlétében.

A klub elöljárója elismerően nyilatkozott Pesti Marcellről: 

A továbbiakban is hasonlóan kimagasló játékot várunk Marcitól, mint amit eddig láthattunk tőle. Örülünk neki, hogy legalább még egy szezonra itt tudtuk tartani. Nagyon jó játékost és embert ismertünk meg a személyében, és mindenképpen akartuk, hogy tagja legyen annak a csapatnak, amelyet a jövő idényre alakítunk. Mindemellett természetesen a rövidtávú jövőben is szeretnénk, hogy jó teljesítményével hozzá segítse együttesünket a Magyar Kupát megnyeréséhez, és a minél jobb bajnoki eredményünkhöz!

Pesti Ambrus, a játékos édesapja büszkén vette tudomásul fia szerződésének meghosszabbítását: 

Nagyszerű érzés, hogy az ország meghatározó csapatában röplabdázik a fiam. Azt akartuk, hogy itthon folytassa a pályafutását, ugyanis Dávid Zoltán kezei alatt biztosnak látom a további fejlődését. Marci egyre jobb teljesítménnyel drukkol elő hétről-hétre, kezd kiforrni a játéka. Maximálisan elégedett vagyok az egész csapattal idén, és boldogok vagyunk, hogy a fiunk ebben a városban és ebben a csapatban szerepelhet.

Pesti Marcellt a szerződéshosszabbítás körülményeiről, és a szezon célkitűzéseiről kérdeztük:

Több más megkeresésem is volt. Azért döntöttem a maradás mellett, mert fontos számomra, hogy az iskolát itthon fejezzem be. A KRC kiváló klub, sokat fejlődhetek az elkövetkezendő időszakban Kecskeméten, így örülök a szerződéshosszabbításnak. A szezon hátralévő részében a kupát mindenképpen meg kell nyernünk, ez most a legfőbb vágyunk, illetve a bajnokságban a döntő elérése a célunk.”

Pesti Marcell immáron meghosszabbított szerződésével vezetheti Magyar Kupa győzelemre csapatát jövő szombaton a Pénzügyőr ellen. A finálét Érden rendezik 15:00-tól, melyre a klub szurkolói buszt indít. 

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: