Sikeres adománygyűjtés a K&H Magyar Kupa döntőn

 

 

 

 

 

Szeretnénk köszönetet mondani minden kedves nézőnknek, akik hozzá járultak adományukkal a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára szervezett gyűjtéshez!

Sikeresen lezajlott a pénteki nap folyamán a tartós élelmiszerek gyűjtése a férfi röplabda Magyar Kupa döntőjén a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára!

Két nagy értékű támogatója is volt ennek a kezdeményezésnek.

Klubunk egyik szponzora az Infogroup Management Kft. életében kiemelt helyet foglal el a társadalmi felelősség vállalás, ezért küldetésüknek érezték, hogy jelentős mennyiségű tartós élelmiszerrel járuljanak hozzá a hátrányos helyzetű emberek megsegítéséhez.

A másik bőkezű támogatónk nevén a hirös város lakói talán meg sem lepődnek, hisz bár jelenleg az év nagy részét távol tölti Kecskeméttől, de úgy látszik szíve egy része mindig a városért dobog. Pádár Krisztián, klubunk volt játékosa ez a titokzatos személy, aki még ily távolról is törődik egykori városának lakóival. Ezúton is hálásan köszönjük neki a nagy mennyiségű élelmiszert, amit a testvére révén juttatott el a rendezvényünk helyszínére!

Köszönet a támogatásért!

HÉP – Kecskemét Röplabda Club csapata

 

 

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: