Sima győzelem a DEAC ellen

A hírös városi férfi röplabdacsapat a sereghajtó Debrecennek nem adott túl sok kibontakozási lehetőséget.

Ahogy az várható volt, nem volt sok esélye a bajnokságban utolsó helyen álló debreceni együttesnek a KRC-vel szemben vasárnap este a Messzi István sportcsarnokban. Gyurkó Sándor vezetőedző több fiatalnak is lehetőséget adott a bizonyításra, Erki és Pesti a kezdőben jutott szerephez. Nem igazán izzadtak meg a hazaiak az első játszmában, kisebb pontatlanságoknak volt köszönhető, hogy csak 25-11-re nyerték ezt a játékrészt. A második etapban 11:0-nál tudták első pontjukat megszerezni a cívis városiak, s eztán sem tudtak kibontakozni, 25:9-el mehettek a folytatásra a felek. A harmadik, s egyben utolsó szettben már szinte nyomasztóvá vált a technikai és tudásbeli különbség a csapatok között, amely az eredményen is tükröződött, hiszen 25:8-ra győzött a KRC, s ezzel újabb három pontot gyűjtött be a bajnokságban. Legközelebb már a Magyar Kupa döntőjében szerepelnek a kecskemétiek, február 11-én, Érden.

Edzői szemmel

Fodor Antal (DEAC): – A mai mérkőzésen mérsékelt teljesítményt nyújtottunk, egyebek mellett azért is, mert sok a beteg a csapatban. A kezdő felállásból hiányzott négy játékosom. A Kecskemét amúgy is egy nagyon jó csapat, nem volt esélyünk ezen a meccsen, nem vagyok túlzottan elégedett a mai játékunkkal, de megpróbáljuk hasznosítani a látottakat. Gratulálok a kecskeméti csapatnak.

Gyurkó Sándor (KRC): – Betegségtől megtizedelt ellenfelünket komolyan vettük, jókedvűen és sportosan játszottunk. Nagyon örülök a 3-0-s győzelemnek, és a mutatott játéknak is.

Kecskeméti RC – DEAC 3:0 (11, 9, 8)

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: