Szerdán jön a Magyar Kupa elődöntő első felvonása

Múlt hétvégén egy sokkal könnyebb bajnoki mérkőzésre számítottak a kecskeméti férfi röpisek a Szolnok ellen, de a gyenge játék ellenére mégis sikerült 3:2-re nyerniük. Ezen a héten ismét nagy feladat vár rájuk, hiszen szerdán Magyar Kupa elődöntőt játszanak a Dág otthonában, majd vasárnap bajnoki mérkőzésen fogadják a Pécs együttesét.

Gyurkó Sándor, a Kecskeméti Röplabda Club vezetőedzője szerint nem számítanak a korábbi eredmények, mindettől függetlenül győzni mennek idegenbe.

Mit vár a szerdai kupameccstől?

– A döntőbe jutásért játszunk oda-visszavágót. Nyilvánvaló, hogyha a vasárnapi bajnoki van a fejünkben, akkor az rossz, ha a december 22-ei Dág elleni bajnoki, az is rossz, mert akkor lehet, elbíznánk magunkat. Mindent ki kell törölni a fejekből, és egy teljesen új mérkőzésre kell készülni. Egyértelműen nyerni szeretnénk Dágon!

Mennyit vett ki a csapatból a vasárnapi szolnoki mérkőzés?

– Fizikálisan nincsen probléma, a játékosok elismerték, hogy nem voltak elég felfűtött állapotban. Nem szabad súlyozni egy fiatal játékosnak, hogy ez most fontos meccs vagy sem, hiszen majdnem megütöttük a bokánkat, sőt pontot vesztettünk! Mostantól 100%-os intenzitással kell minden meccsre, labdamenetre odaállni, és remélem, hogy ez már szerdán így fog működni.

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: