Tovább harcolhatunk a bronzéremért

Sorsdöntő összecsapást vívott a Kecskemét, amit végül magabiztosan, 3:0 arányban meg is nyert a Kaposvár ellen a Messzi István sportcsarnokban, így tovább dédelgetheti a bronzéremről szóló álmait a hírös városi alakulat.

Az első szettben sokáig vezetett a Kaposvár, de a hírös városiaknak végül sikerült kiegyenlíteniük, 15:15. Demeter György időt kért, hogy megtörje a kecskemétiek lendületét. Nem sikerült; egy fokozattal feljebb kapcsolt a KRC és három ponttal ellépett ellenfelétől, 19:16. Ekkor újabb timeout következett a vendégek részéről. A játék képe ezután is változatlan maradt, magabiztos játékkal, 25:22 arányban behúzta a szettet a Kecskemét.

A második játékrészben a folyamatos pontváltásoknak köszönhetően 15:15-ig fej-fej mellett haladt a két csapat. A Fino ezután elhúzott két ponttal, ekkor Dávid Zoltán kért időt. Az időkérés után feljavult a Kecskemét, 21:19. Hiába élt a játékmegszakítással Demeter György, a KRC lendülete töretlen maradt, így – csakúgy mint az előzőt – 25:22-re hozták a szettet a hazaiak.

A harmadik játszmában 5:5-ig tudta tartani a lépést a Kecskeméttel a Kaposvár. Ezután a kecskemétiek remek támadásaiknak hála, megléptek öttel, 12:7. A hátrányból már nem tudott felállni a Kaposvár. Hiába kért időt kétszer is a vendégek mestere, a hírös városi fiúk megállíthatatlannak bizonyultak. Magabiztosan, 25:13-ra megnyerték a meccsjátszmát.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása 2:1 a Kaposvár javára. Folytatás április 29-én, hétfőn 18 órakor Kaposváron!

Dávid Zoltán (KRC): – Gratulálok a srácoknak, ez igazi férfimunka volt. Szeretném, ha a bronzérem a párharc végén a mi nyakunkba kerülne.

KRC – Fino Kaposvár SE 3:0 (25:22, 25:22, 25:13)

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: