Vissza kell szerezni az előnyt

Kedden 19 órakor folytatódik a bajnoki elődöntő a férfi röplabda NB I-ben. Kecskeméten magabiztosan nyert a HÉP-KRC, majd a visszavágón a Kaposvár tudott simán győzni. A harmadik felvonás újra a Messziben lesz, Sasa Nedeljkovic legénysége visszavenné a vezetést, ami lélektanilag sokat jelentene a továbbjutás szempontjából.

Nem lesz viszont könnyű ez a feladat, hiszen kidőlt a sorból Dávid Zoltán, akire előreláthatólag már nem is számíthat a csapat a továbbiakban. Ennek ellenére a vezetőedző bízik tanítványaiban, és abban, hogy a hazai közönség biztatása az ő sikerüket hozza majd kedden este.

– Kaposváron jól kezdtünk, de aztán elveszítettük a lendületünket, pontatlanná váltunk, és ezt ki is használták. A keddi meccs nagyon fontos lesz a továbbjutás szempontjából, ha tudunk nyerni megint, akkor lélektani előnybe kerülhetünk. Koncentrált, fegyelmezett játékot szeretnék látni a fiúktól, és bízom benne, hogy a közönség is belehajszol majd minket a sikerbe. Várunk mindenkit a Messzi István sportcsarnokban!

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: