Megnyugtató előnyt szerzett a kupában a Kecskeméti RC

A hírös városiak a Magyar Kupa negyeddöntőjének első meccsén Debrecenbe látogattak, egy apró megingást leszámítva simán, 3:1-re győztek, így a visszavágónak nyugodt szívvel vághatnak neki Dávid Zoltán tanítványai.

Esélyeshez méltóan kezdte a mérkőzést a hírös városi alakulat, a Debrecennek nem igazán volt ellenszere a KRC kontráira és a fogadásaikban sem találták meg a gyenge pontot, így simán 25:17-re behúzták a szettet a vendégek.

A második etapban megmutatta rosszabbik oldalát is a kecskeméti alakulat, a koncentráció hiánya kiütközött a játékosokon, sok hibával játszottak és az ellenfél könyörtelenül ki is használta ezeket. Ennek meg is lett az eredménye, a cívis városiak 25:23-ra megnyerték a második játékrészt, így egalizálni tudták a szettarányt, 1:1.

A harmadik szettben újra elővette legjobbját a Kecskemét és megmutatták a srácok, hogy mire képesek valójában. Nagyszerű játékkal 25:15-re behúzták ezt a játszmát, nagy lépést téve ezzel a győzelem felé.

A meccsjátszmának is hasonló elánnal vágtak neki a hírös városiak, mint az előző etapnak. Esélyt sem adtak a Debrecennek, végig dominálva, magabiztosan, 25:14-re nyerték ezt a szettet.

Dávid Zoltán vezetőedző (KRC) : – A második szettben sajnos ismét előjött az a problémánk, amely a szezon során eddig is végigkísért minket, a koncentráció hiánya és ennek köszönhetően egyenlíteni is tudott a DEAC. Utána összeszedtük magunkat és a többi szett már rendben volt, de ami a legfontosabb, hogy előnyt tudtunk szerezni.

DEAC SNK Kft. – KRC 1:3 (17:25, 25:23, 15:25, 14:25)

kesport.hu

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: