Török Roland visszatért

Kisebb kazincbarcikai kitérő után újra a Kecskeméti RC-t erősíti Török Roland.

A nyáron számoltunk be róla, hogy a távozók között volt Török Roland, aki Kazincbarcikára tette át székhelyét. A játékos végül pár hónap után szerződést bontott a borsodiakkal, s visszatért a hírös városba.

– Amikor felmerült, hogy én leszek a csapat új edzője rögtön benne gondoltam, csak időközben kiderült, hogy eligazolt a csapattól – mondta Gyurkó Sándor vezetőedző a sajtótájékoztatón. Beszélgettünk Rolival a barcikai meccs után, s elmondta, hogy nem tudott beilleszkedni új csapatában igazán. Nem sokkal később már fel is merült a neve a klubon belül újra. Természetesen erősítés, és úgy érzem szakmailag is nagyon jól fogunk tudni együtt dolgozni. Viszont Nem tudok együtt dolgozni három feladóval, így Roland öccsére, Patrikra a junioroknál számolunk egyelőre. Fáj, hogy így kellett döntenem, de bízom benne, hogy nem veszi el a kedvét ez a döntés.

Török Roland a kedd délutáni eseményen elmondtam, hogy nem igazán találta a közös hangot a vezetőséggel, így jobbnak látta ha vált. Hozzátette, hogy a második helyre várja a KRC-t a szezon végén, s bízik benne, hogy az eredményekhez ő is hozzá tud járulni.

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: