Hétfőn kezdődik a felkészülés

A Kecskeméti Röplabda Club augusztus 6-án, hétfőn megkezdi az alapozó edzéseket a következő szezonra. Az edzéseknek az első héten a Neumann János Egyetem ad otthont, mivel a felújítási munkálatok jelenleg is tartanak a Messzi István Sportcsarnokban.

Dávid Zoltán vezetőedző röviden annyit mondott a felkészülésről, hogy egy 4 hetes programot tervezett a játékosok számára, ami atlétikai és kondicionális elemekre épül a délelőtti edzések alkalmával, délutánonként pedig labdás technikai képzéssel készül csapatgyakorlatok kíséretében. A tervek szerint a 4 hetes program végeztével a felkészüléshez csatlakoznak a nemzeti válogatottakban szereplő játékosok, így összeáll a teljes keret.

A korábban bejelentett Deák Márk, Krupánszki Olivér, Gacs Dániel, Pesti Marcell, Szabó Márton mellett a keret további tagjai is bemutatásra kerülnek rövidesen.

A bajnokság októberi indulását megelőzően a csapat két felkészülési tornán biztosan részt vesz szeptemberben: a romániai Nagybányán, illetve Kecskeméten a Dunszt Ferenc Emléktornán. Ennek részletei hamarosan elérhetőek lesznek a csapat hivatalos internetes felületein.

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: