Idegenben is győzelem

Ismét a Pénzügyőrrel csapott össze az Extra Liga alapszakaszában a KRC. Csak úgy, mint a Kecskeméten megrendezett találkozót, ezt is a hírös városiak nyerték 3:1 arányban.

Rosszul kezdődött a mérkőzés a KRC számára, ugyanis az első szettet 25:18 arányban megnyerte a Pénzügyőr csapata. Ez főként a hat elhibázott szervának, valamint annak volt köszönhető, hogy a kivédekezett labdákból nem tudtak visszatámadni a hírös városiak.

A második etapban egalizálni tudott a KRC, jól szerváltak, illetve a kivédekezett labdákból sikeresen kontráztak, 21:25.

A vendégek ott folytatták a harmadik felvonásban, ahol korábban abbahagyták, ugyanúgy nagyszerűen kontráztak, illetve a szerváik is ültek. Csakúgy, mint az előző szett, ez is 21:25-re végződött.

Az utolsó volt a legszorosabb játékrész, végig fej-fej mellett haladt a két együttes, de végül Dávid Zoltán tanítványai koncentráltak jobban, így három pont előnnyel húzták be a szettet, 22:25.

Dávid Zoltán, a HÉP-KRC vezetőedzője:Az első szettben rosszul szerváltunk, illetve a támadásainkba is sok hiba csúszott. Utána azonban felébredtünk és elkezdtük játszani, amit igazán tudunk, ennek köszönhető, hogy újfent győzni tudtunk a Pénzügyőr ellen. Gratulálok a srácoknak!

LV Sport Pénzügyőr SE-Kecskeméti RC 1:3 (25:18, 21:25, 21:25, 22:25)

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: