Jön a folytatás Kaposváron

Április 25-én, csütörtökön, Kaposváron lépnek pályára a KRC játékosai, az Extra Liga 3. helyért folytatott küzdelmének második összecsapásán.

A párharc első mérkőzését Kecskeméten rendezték a Messzi István Sportcsarnokban, ahol a kaposváriak bizonyultak jobbnak, és 3:1 arányban győztek. A hírös városiak ezzel a vereséggel elveszítették a pályaelőnyüket a bronzcsatában, amit egy idegenben aratott győzelemmel vehetnének vissza.

Somogy megyében a szezon során eddig háromszor meccseltek Dávid Zoltán tanítványai; az alapszakaszban nyertek (3:2), míg a Magyar Kupa elődöntőjében, és az Extra Ligában alul maradtak a kaposváriakkal szemben.

Dávid Zoltán (KRC): – Győzni megyünk Kaposvárra! Ennek érdekében mindent meg fogunk tenni, nem adjuk fel. Az első összecsapáson a hozzáállással voltak problémák. El kell dönteniük a játékosoknak, hogy tényleg akarják-e ezt a harmadik helyet, vagy egyszerűen beletörődtek abba, hogy kupagyőztesként zárjuk a szezont, és ennyi. Az nem elég, hogy én nyerni akarok, a srácoknak is akarni kell, úgy, ahogy akarták a nyerni a Magyar Kupát, és meg is nyerték. Újra el kell hinniük, hogy tudunk mi győzni, és ha a hozzáállás olyan lesz, amilyennek lennie kell, akkor nyerni fogunk, mert itt már nem a taktika számít, hanem csak az, hogy melyik csapat akarja jobban a bronzérmet.

A három győzelemig tartó párharc állása 1-0 a Kaposvárnak.

Fino Kaposvár SE – HÉP-Kecskeméti RC
Férfi röplabda Extra Liga, bronzéremért, 2. mérkőzés
2019. 04. 25. csütörtök, 18:00
Kaposvár, Városi Sportcsarnok, Arany János u. 97

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: