Magyar Kupa döntős a HÉP-KRC!

Szettveszteség nélkül harcolták ki a finálét a kecskemétiek a fővárosban.

A vártnál könnyedebben vette az első etapban az akadályokat a hírös városi alakulat, és ellentmondást nem tűrően vették kezükbe a kupavisszavágó irányítását. Ennek megfelelően a Nedeljkovic-legénység 17:25-re nyerte ezt a felvonást.

A második szettben is sokáig vezetett a Kecskemét, de 19:20-nál már csak egyetlen egység volt a csapatok között, sőt Kovács Zoltánt blokkolva eztán az egalizálás is összejött a fővárosiaknak. A szett hajráját azonban a HÉP-KRC tudta biztosabban megjátszani, és ha szorosan is, de nyerték a felvonást 22:25-re, és ezzel el is döntötték a párharc sorsát.

A harmadik játszmában a házigazdák jobban kezdtek, de 8:8 után már a Kecskemét hengerelt, és gyorsan le is zárta a találkozót, 17:25. Hétfőn pedig jöhet már a kaposvári bajnoki rangadó.

Sasa Nedeljkovic vezetőedző: – Sikerült már rögtön az elején elkapnunk a ritmust, és megszerezni a vezetést. A folytatásban mindent megtett ellenfelünk, hogy visszajöjjenek, de a döntő pillanatokban mi kerekedtünk felül, a harmadik játszma pedig már rutinszerű volt. Az elmúlt hetek fontos mérkőzéseiből csak egyet vesztettünk el, azt is szorosan, ezzel úgy gondolom, hogy bizonyítottuk, nem érdemtelen a kupadöntőbe való jutásunk. Egy nap pihenő után viszont már a hétfői, kaposvári bajnoki összecsapásra kell fókuszálnunk teljes intenzitással!

Pénzügyőr SE – HÉP-Kecskeméti RC 0:3 (-17, -22, -17)
férfi röplabda Magyar Kupa elődöntő visszavágó

Döntőbe jutott a Kecskemét 6:1-es összesítéssel.

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: