Kaposváron zárul az alapszakasz

Az alapszakasz utolsó fordulójában Kaposvárra látogat a Kecskeméti RC.

Az előző fordulóban a Pénzügyőrrel szenvedett meg Gyurkó Sándor alakulata, csütörtökön pedig már a Fino Kaposvár vendégeként lépnek pályára. A hírös városiak már biztosan a második helyen végeznek az alapszakaszban az eredménytől függetlenül.

– Kimondottan erre a mérkőzésre nem készültünk, tehát nem voltak olyan edzések, ami a Kaposvárra lett volna kihegyezve – kezdte Gyurkó Sándor vezetőedző előzetesét. – Inkább a hétvégén tapasztalt negatívumokat próbáltuk kijavítani, főleg itt a nyitás-fogadásra gondolok. Nekünk azért a célkeresztben inkább a jövő hétvégi, első negyeddöntő mérkőzés van. Persze nem lehet elbagatellizálni a Kaposvár elleni meccset, hiszen ez mindig rangadó. Megpróbálunk felnőni a feladathoz, hogy tényleg az legyen. Az alapszakasz végső sorrendjén nem változtat, bármilyen eredmény is születik. A nagy nehezen megnyert 3:2-es mérkőzés után nem volt túl jó a hangulat az öltözőben. Megpróbálunk úgy belemenni a play-offba, hogy ezen a meccsen visszaszerezzük jókedvünket. Pesti Marcell végigedzette már a hetet, de Erki Milán nem tudott részt venni a hétfői és keddi tréningeken, mert arcüreggyulladása volt. A csapatkapitányunk, Dorcsák Lajos vizsgázott, ma este csatlakozik hozzánk.

A Fino Kaposvár – Kecskeméti RC összecsapás 17 órakor kezdődik, az M4 pedig 20:30-tól tűzi műsorára felvételről a rangadót.

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: