Startol a bronzcsata

Április 23-án, kedden veszi kezdetét a bronzéremért folytatott küzdelem a kecskeméti férfi röplabdázók számára a Kaposvár ellen. A három győzelemig tartó párharc első mérkőzését Kecskeméten rendezik, a Messzi István Sportcsarnokban. 

Az elődöntőben a Pénzügyőr ütötte el a döntőbe jutástól a hírös városiakat, míg a másik ágon a címvédő Kazincbarcika múlta felül a Kaposvár gárdáját. 

A KRC és a Fino a szezon során eddig négyszer találkozott egymással. Az alapszakaszban mindkétszer az idegenben játszó csapat győzedelmeskedett, az Extra Ligában viszont fordított volt a helyzet; Kaposváron a Fino (3:0), Kecskeméten a KRC (3:1) nyert. 

A bronzcsata egyébként nem idegen a Kecskemét számára: tavaly, és 2016-ban is a harmadik helyen végzett az együttes a szezon végén, míg a fináléba utoljára 2015-ben jutottak be a Bács-Kiskun megyeiek. 

Dávid Zoltán (KRC): – Az ünnepek alatt is végig edzettünk, nem készültünk máshogyan erre a párharcra sem, mint a többire. Itt az a kérdés, hogy kit, mennyire viselt meg a Pénzügyőr elleni kudarc. Kedden kőkemény meccs vár ránk, tehát fejben mindenkinek rendeznie kell a sorokat, elfelejteni az elődöntőt és összeszedetten kell pályára lépnünk. Elmondtam a játékosaimnak a hibákat, kijavítottuk ezeket, és várjuk az összecsapást. 

HÉP-Kecskeméti RC – Fino Kaposvár SE 
Férfi röplabda Extra Liga, bronzérért, 1. mérkőzés 
2019.április 23. kedd, 18:00 
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Megosztás

Ezek is érdekelhetnek: